Consultarea membrilor

Capitolul II, Secțiunea 5

00:52timp citire
744accesări
0cititori
PDF

Art.35.

  • (1) În scopul asigurării democrației în interiorul partidului, pentru identificarea problemelor prioritare ale partidului la nivel național, regional sau local și a soluțiilor politice pentru includerea acestora în Programul Politic și electoral, în Programul de Guvernare sau legislativ, precum și în Statutul partidului, se poate proceda la consultarea membrilor de partid prin referendum intern sau prin dezbateri și vot în structurile de conducere.
  • (2) Procedurile concrete de consultare a membrilor de partid sunt reglementate prin proceduri interne stabilite în condițiile prezentului Statut.
  • (3) Obiectivele consultării membrilor de partid pot fi teme de actualitate politică, socială sau economică, priorități ale Programului Politic sau electoral, precum și teme legate de Programul de Guvernare și Statutul ЯR, chestiuni legate de decizii politice majore, desemnarea candidaturilor pentru diferite funcții sau orice alte subiecte de interes.
  • (4) Rezultatele consultării membrilor ЯR trebuie să se regăsească în hotărârile luate de către organele de conducere competente ale partidului.

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Salvează la mărimea de: 10px 11px 12px