Hotărâre cu privire la legitimațiile de presă pentru conducerea Organizațiilor România Rațională

HOTĂRÂREA NR.25/12.07.2020

01:31timp citire
802accesări
0cititori
PDF

Subsemnatul Popa Liviu-Cornel, în calitate de Președinte în exercițiu al Partidului România Rațională, în temeiul art. 71 alin (2) din Statutul Partidului România Rațională și a Hotărârii nr.1/14.10.2019, ca urmare a faptului că Ziarul România Rațională este o publicație de presă  înregistrată la Biblioteca Națională a României cu ISSN 2734-4185 ISSN-L 2734-4185, ca parte a editurii România Rațională înregistrată sub nr. 1100/05.11.2019, în vederea asigurării accesului în diferite ocazii, la diferite instituții și la diferite informații disponibile cu prioritate pentru presă, decid:


  1. Toți membrii din conducerea Organizațiilor România Rațională: președinte, președinte executiv, vicepreședinte, purtător de cuvânt și secretar, vor avea legitimații inscripționate pe verso cu mențiunea PRESS.
  2. La propunerea conducerilor Organizațiilor România Rațională se vor emite legitimații oricărui membru din rândurile organizației, în urma analizei efectuate de redacția Ziarului România Rațională.
  3. Toate legitimațiile care conțin pe verso mențiunea PRESS sunt recunoscute de redacția Ziarului România Rațională și valabilitatea calității de membru al colectivului redacțional se va putea face prin scanarea codului QR.
  4. Redacția Ziarului România Rațională se va îngriji să obțină acreditările necesare accesului pentru redactorii și corespondenții membri ai partidului România Rațională.
  5. Toți posesorii de legitimații de membru acreditați ca ziariști au obligația respectării codului deontologic al publicației.
TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Salvează la mărimea de: 10px 11px 12px