Spirala istoriei: istoria se repetă! Întotdeauna la un alt nivel!

Programul politic al partidului România Rațională

02:31timp citire
1.325accesări
0cititori
PDF

Momentul istoric al constituirii Partidului ROMÂNIA RAȚIONALĂ coincide cu începutul perioadei de finalizare a subjugării definitive a poporului român. Identitatea națională ne este amenințată de globalizare. Integritatea teritorială a României ne este amenințată de separatism. Cultura ne este amenințată de populism. Tradiția ne este amenințată prin ridiculizare. Valorile ne sunt devalorizate prin valorizarea non-valorilor!

Răspunderea este a românilor, dar vina trădării aparține politicienilor și conducătorilor!

În fața acestor amenințări, rațiunea trebuie să fie motorul acțiunii.


Reacțiile lipsite de baze raționale au generat întotdeauna rezultate iraționale. Simplitatea gândirii trebuie însoțită întotdeauna de demnitate și respect! Față de propria-ți persoană, familie, neam și țară!

De peste 2000 de ani poporul român a garantat, prin lupta sa, dezvoltarea liberă a altor popoare europene. Sute de ani, de la țăranul din Marea Oaste a țării și până soldatul din armata contemporană, românul și-a pierdut viața și bunurile pentru a-și apăra familie, neamul și țara. De peste un mileniu credința în Dumnezeu a fost unul dintre pilonii de stabilitate a românilor, iar tradițiile au fost respectate cu sfințenie.

Dar, tot de sute de ani, proprii conducătorii românilor, impuși sau aleși, ne-au trădat țara și și-au vândut poporul! Iar trădarea lor a fost susținută întotdeauna de interesele altor conducători din afara țării!

Astfel că de mii de ani poporul român a fost decimat de războaie, furat de bogății și teritorii, subjugat intereselor altor puteri și batjocorit de proprii conducători! Să le fie rușine!

Chiar și așa am dăinuit ca neam și țară! Mai mult: românii valoroși sunt recunoscuți în întreaga lume! Chiar dacă alte țări îi prezintă ca fiind parte a patrimoniului lor!

Chiar și așa bunurile țării continuă să fie puncte de interes major! Cantitatea, calitatea și varietatea bogățiilor naturale din subsolurile României continuă să fie magnetul care atrage privirile lacome ale corporațiilor multinaționale.

Și tot așa ca până acum, conducătorii țării continuă să trădeze poporul român! Exact ca Iuda: pentru un pumn de arginți!

Ca partid, suntem acea grupare de români care, pornind de la valorile trecutului, pentru a construi viitorul României, contribuim activ la lupta pentru păstrarea integrității teritoriului național, protejarea pădurilor, dezvoltarea agriculturii, înflorirea comerțului și serviciilor, gestionarea centralizată a resurselor naturale și a aurului, pentru a garanta urmașilor o dezvoltare puternică.

Susținem în mod patriotic valorile naționaliste cu obiectivismul și neutralitatea rațiunii!

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Salvează la mărimea de: 10px 11px 12px