ROMÂNIA ESTE O PUTERE REGIONALĂ!

Programul politic al partidului România Rațională

01:18timp citire
1.109accesări
0cititori
PDF

Varietatea, calitatea și cantitatea resurselor naturale, a zăcămintelor, a formelor de relief și ieșirea la mare reprezintă principala atracție pentru orice altă țară, guvern sau corporație!

Capacitatea intelectuală deosebită a unui număr mare de români, este de mult recunoscută în întreaga lume.

Când se îmbină resursele materiale și cele intelectuale în interiorul aceluiași teritoriu, rezultatul nu poate fi decât unul excepțional!


Însă recunoașterea oficială a statutului de putere regională pe care România îl are de facto, nu a fost niciodată pe placul intereselor străine! Sunt prea puține și prea palide exprimări publice ale afirmației „România este o putere regională!”. Pentru a nu își deranja susținătorii externi ascunși în umbră, politicienii români de după schimbarea de guvern din 1989, au ales să pună sub semnul îndoielii acest statut, prin exprimări de tipul „poate să devină”, „trebuie să devină”. Astfel au creat și întreținut îndoiala asupra unui lucru cert:

„România chiar este o putere regională!”

Fără discuție. Doar o constatare a unui adevăr.

Și pentru că trebuie să evoluăm, Partidul ROMÂNIA RAȚIONALĂ luptă pentru recunoașterea României ca putere europeană. Este cazul să ne așezăm pe locul cuvenit!

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Salvează la mărimea de: 10px 11px 12px