Transparență decizională totală

Programul politic al partidului România Rațională

01:06timp citire
1.319accesări
0cititori
PDF

Fiecare dintre cetățeni are dreptul să cunoască dinainte, fără niciun fel de restricții, conținutul tuturor documentelor în curs de emitere de autorități.

ЯR susține debirocratizarea instituțiilor statului, prin crearea de soluții informatice inteligente, centralizarea, automatizarea și eficientizarea sistemelor existente, pentru a reduce efortul cuantificat în timp și bani, al cetățeanului român.


ЯR susține expunerea in mod transparent a tuturor operațiunilor efectuate de instituțiile statului și subordonate acestora, și nu va fi de acord cu angajarea în proiecte pe termen lung, fără a stabili și obiective intermediare, cuantificabile și verificabile la cel puțin fiecare 3 luni, de către orice cetățean.

Eliminarea obstacolelor care împiedică derularea corectă a proiectelor derulate, constituie unul din obiectivele primare ale partidului. Pentru atingerea acestui, accesul la informații complete reprezintă punctul de plecare. Contribuția personală a oricărui cetățean poate aduce oricând soluția cea mai bună.

Dacă „necunoașterea legii, nu te absolvă de efectele acesteia” atunci susținem ca Monitorul Oficial să asigure gratuit, imediat și complet, toate documentele publicate vreodată, în format electronic accesibil de pe orice dispozitiv, fără costuri pentru cetățeni.

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Salvează la mărimea de: 10px 11px 12px