Protecția familiei tradiționale românești și a membrilor acesteia

Programul politic al partidului România Rațională

01:12timp citire
1.291accesări
0cititori
PDF

Ca structură de bază a societății românești, familia tradițională este locul în care fiecare cetățean trebuie să își găsească oaza de liniște și bucurie. Împlinirea umană presupune existența unei perechi, soț și soție, apte să procreeze în mod natural urmași. România trebuie să asigure un nivel de trai cât mai ridicat al fiecărei familii tradiționale românești.


În acest sens, promovarea familiei tradiționale și asigurarea unui minim necesar pentru dezvoltarea acesteia, în vederea realizării dezideratului de echilibru al vârstelor, vor constitui puncte de interes major în activitatea politică.

Protecția familiei în ansamblul său va fi urmărită și vom susține acele măsuri care au ca scop clar și fără echivoc: protecția și educația copiilor, protecția femeii dependente economic de bărbat, protecția bărbatului față de expunerea la traume psihice, protecția familiei față de orice formă de discriminare, asigurarea unui minim necesar de resurse pentru dezvoltarea economică și culturală a familiei, protejarea suplimentară familiilor cu doi sau mai mulți copii și altele.

Familia tradițional românească trebuie să fie nucleul stabilității sociale în România.

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Salvează la mărimea de: 10px 11px 12px