Denumirea, semnul permanent, semnul electoral și sediul central al partidului

Capitolul I, Secțiunea 1

01:59timp citire
835accesări
0cititori
PDF

Art. 1. Denumirea partidului este Partidul ROMÂNIA RAȚIONALĂ, iar denumirea prescurtată este ЯR (Я este combinația de taste 042F[Alt+X]) . În toate documentele oficiale și discursurile publice, se va folosi obligatoriul denumirea completă.

Art.2
(1) Semnul permanent al Partidului ROMÂNIA RAȚIONALĂ este reprezentarea grafică a unei coroane de gorun cu ramurile dezvoltate asemănător creierului uman, sub care sunt înscrise două litere “R” orientate în direcții opuse stânga - dreapta.
(2) Fondul semnului permanent al partidului este roșu viu (#ff0000), iar reprezentarea grafică este înscrisă într-o imagine tridimensională a două elemente octogonale torsionate. Segmentele vizibile ale imaginii tridimensionale sunt colorate în degradé pornind de la opt culori diferite și terminându-se toate în culoarea argintului (#999999). Cele opt culori de pornire sunt: roșu (#ce0303), maro (#993300), verde închis (#009900), verde deschis (#009933), albastru (#000099), violet (#330099), auriu (#ffd700) și portocaliu (#ff4500), în scopul transmiterii crezului partidului: pornind de la valorile trecutului (Я), pentru a construi viitorul României (R), trebuie să contribuim (creierul) activ (roșu viu) la lupta (roșu) pentru păstrarea integrității teritoriului național (maro), protejarea pădurilor (verde închis), dezvoltarea agriculturii (verde deschis), înflorirea comerțului și serviciilor (albastru), gestionarea centralizată a resurselor naturale (violet) și a aurului (auriu), pentru a garanta urmașilor o dezvoltare puternică (portocaliu).
(3) Reprezentarea grafică, alb-negru și color, a semnului permanent este parte integrantă a prezentului Statut (Anexa 1).
(4) Semnul permanent al partidului este inscripționat pe toate însemnele și documentele oficiale, precum și pe materiale de promovare ale ЯR, în aranjamentele grafice aprobate de conducerea partidului.


Art. 3. Semnul electoral al partidului este, de regulă, semnul permanent. Schimbarea sau modificarea semnului electoral se realizează în conformitate cu prevederile statutului și a dispozițiilor legale în vigoare, prin decizie a conducerii partidului.

Art. 4. Drapelul partidului este alb și are inscripționat în centru semnul permanent.

Art. 5. Imnul Partidului ROMÂNIA RAȚIONALĂ se aprobă de către Consiliul Executiv Central, la propunerea Biroului Permanent Central.

Art.6
(1) Sediul central al partidului este în Jud. Constanța, loc. Năvodari, Str. C1 nr.58B-C5, biroul 2.
(2) Adresa sediului central se poate schimba prin hotărârea Congresului sau a Consiliului Executiv.

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Salvează la mărimea de: 10px 11px 12px